2011. október 25., kedd

Irodalmi valóságshow


A Könyvmolyképző Kiadó pályázatot hirdetett kezdő írók számára, amire én is beneveztem A varjasboszorka című meseregényemmel. Az első fordulón sikeresen túl vagyok, most minden pályázó regényének első néhány oldala kerül majd fel a honlapra http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/ ezekből válogatnak majd a szerkesztők, hogy melyik teljes kéziratot kérik be elolvasásra.

A regényrészleteket külsősök is véleményezhetik az oldalon, akinek van kedve, írjon az írásomról, írásainkról, amikor majd felkerülnek! :)




"Meghirdettük az Aranymosás regénypályázatot is, melyre majdnem 180 mű érkezett. Novemberben még zajlik az elbírálás. Eddig 35 szerzőt választottunk ki, akiknek könyvéből részleteket publikálunk majd interaktív irodalmi magazinunkban.

Minden nap újabb írások jelennek meg az oldalon. (A művek a szerző helyesírásával kerülnek ki.) A szerkesztők megnézik a regényrészleteket és kiválasztják közülük azokat, melyeknél bekérik a teljes regényt.

Szeretnénk az olvasókat is bevonni. Ha tetszik egy írás, és szeretnéd látni a folytatást, kérlek, írd meg a műhöz kommentként a szerzőnek. Ha építő jellegű kritikád van, szintén jelezd neki. Ismerjétek el a jó írókat, illetve támogassátok egymást a fejlődésben, hogy minél jobb mesék és regények születhessenek.

Varga Beáta szerkesztő"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése