2011. november 24., csütörtök

Vándorsólyom Kisasszony újra, a harmadik fordulóBeszálltam a harmadik körbe is egy írással, aki kíváncsi, hogy most milyen képről és milyen történetet írtam, itt olvashatja:


A verseny nagyon jó hangulatú, nem is érzem igazi versenynek, inkább a szó legnemesebb értelmében vett játék. A szervezők közvetlenek, nem lekezelőek, nem kioktatók, és nem ragaszkodnak mereven szabályokhoz. Veszik a poénjainkat, pozitívan reagálnak rá, ha a magunk módján tovább gondoljuk a feladatokat. A játékostársaimat sem érzem versenytársaknak, hanem igazi játszótársaknak. Biztatjuk egymást, örülünk az új írásoknak. Mindemellett egy hetes, internetes, minimál határidős játékhoz képest meglepően erős a mezőny, nagyon sok jó írás kerül fel. Hangulatosak, színesek, olyan emberek írják őket, akiknek szép nagy szókincse, jó kifejezőkészsége van. Jó olvasni. 

A verseny négy kis részből áll, a harmadik péntek éjfélkor ér véget, és még lesz egy negyedik is. Akinek van kedve történeteket írni régi fényképekről, még mindig részt vehet, nem maradt le semmiről! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése