Meseregényeim


Megjelent második meseregényem, A tündérkapu titka :)

olvass bele és itt szerezz egy sajátot! :)
Lea és a viharbanyák  című meseregényembe is beleolvashatsz:A pályázat kiírására 2011 szeptemberében került sor. A meseregényem 2012 januárban megkapta az első pozitív lektori jelentését , márciusában pedig a másodikat. 
 szeptemberben Katona Ildikó kiadóvezető is rábólintott a dologra. :) A pályázatra 205 mű érkezett be, ebből A varjasboszorka benne maradt az első hatban, amiket ki is adtak 2013 december 15-ig. 

 A kiadó honlapjára pedig már felkerült a folytatás, a következő kéziratom első meséje: Hogyan születnek a manók


 egy moly.hu -s felhasználó, a könyvtáros @olvasobarat  így értékelte a könyvemet:
"A könyv legfőbb erénye a néphagyományi elemek beleszövése a mesébe, a környezettudatosság, a klasszikus irodalmi idézetek (Arany János, Dsida Jenő) beépítése a szövegbe. Másképpen nézek ezután a házunk előtti platánfán szállodázó varjakra is, eddig is szerettem őket és minden télen etetjük, itatjuk az udvar madárvendégeit.
A boszorkányság históriája sem idegen tőlem, Szegeden ez nem is lenne lehetséges. Az egyik lányom még a szakdolgozatát is a boszorkányság kultúrtörténetéből írta, ez az áttekintés persze nem volt ilyen vidám. Tetszik a kötetben a barátság, a tolerancia, jó a stílus, szépek a szövegek. Remek jelzős szerkezetek vannak.
A szerző érezhetően megőrizte gyermeki lelkületét: http://moly.hu/idezetek/316346, (...) "